Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

P2955 Zinc Spray

Varenummer: P2955

Egenskaper


Hurtigtørkende, varmebestandig rustbeskyttelse med langtidsvirkning for alle metalloverflater. Zinc Spray har 99% sinkinnhold i tørr film og sikrer en meget god beskyttelse i forbindelse med boring og kutting. Meget velegnet som grunning av anleggs- og maskinkomponenter som anvendes utendørs. Overmalbar. På grunn av mange ulike malingssystemer/typer anbefales først å gjøre en prøve.

Fordeler:

• Hurtigtørkende. Gir en jevn, porefri film
• Kan punktsveises og er elektrisk ledende
• Varmebestandig opp til ca. 500°C

Bruksområder
Som en høykvalitets antirust primer, for overflatebeskyttelse etter boring, sveising og som ledende mellomsjikt ved punktsveising. På varme overflater som f.eks. eksosanlegg, varmevekslere, oljekjølere, etc.
Bruksanvisning
Overflatene må være rene,fri for olje,fett og fullstendig rustfrie (sandblåst). Før påføring må boksen ristes godt i 2 min. Foreta en testspray. Påfør middelet i en x-kryss bevegelse på en avstand av 20-30cm ved romtemperatur. Støvtørr etter ca. 8 min., håndterbar etter 20-30 min. Gjennomtørr etter 48 timer ved anbefalt sjikt på 50-80µm.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn